Liga 1

Liga 1 continua in mediul virtual. Competitie oficiala de FIFA 20 intre cluburi

Sursă foto: https://twitter.com/hai_romania

Liga Profesionista de Fotbala a anuntat organizarea unei competitii de FIFA 20 intre cele 14 cluburi din Liga 1.

LPF organizează, în perioada 16 aprilie - 6 mai, o competiție de FIFA20, cel mai popular simulator de fotbal din lume, în care vor participa gameri profesioniști aleși de cele 14 cluburi din Liga 1. Proiectul este realizat în colaborare strânsă cu partenerul media al LPF, eAD și compania renumită în organizare de evenimente de gaming, Level-up.

”Fotbalul profesionist este și va fi alături la orice actiune care ne poate ajuta să trecem cât mai de repede peste această perioadă teribilă! Sprijinul acordat instituțiilor medicale reprezintă un obiectiv comun al Ligii Profesioniste, cluburilor, marii comunități a gamerilor, care se vor pune în slujba acțiunilor întreprinse de Crucea Roșie Română. Pentru asta, intenționăm să formăm o echipă imbatabilă, din care îi invităm să facă parte pe toții suporterii din CASA Liga 1, pe gameri și pe toți ceilalți parteneri LPF. În următoarele zile vom pune la punct un sistem prin care iubitorii fotbalului real și cei ai fotbalului virtual pot sprijini misiunea nobilă a Crucii Roșii Române prin donații directe în campania #România salvează România”, a declarat Robert Pongracz, vicepreședinte al Ligii Profesioniste.

Societatea Națională de Cruce Roșie este o organizație umanitară, auxiliară autorității publice, abilitată prin lege să asigure asistența umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

“Suntem bucuroși că o comunitate atât de mare și de unită precum Liga Profesionistă de Fotbal și suporterii ei susțin apelul umanitar lansat de organizația noastră. Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări când fiecare gest contează. Solidaritatea, responsabilitatea şi grija pentru comunitate sunt esenţiale, de aceea este important să formăm împreună o singură echipă pentru a învinge același adversar - COVID19”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

 



Liga 1 continua in mediul virtual. Competitie oficiala de FIFA 20 intre cluburi