Liga 1

Liga 1 Betano si la Juventus - Dinamo!

Sursă foto: Digisport

Sambata, la meciurile de Liga 1  Concordia Chiajna -  Poli Timisoara si Juventus Bucuresti - Dinamo, grafica tv de la Digisport a afisat un nou nume pentru campionatul national de fotbal.

Grafica TV a afisat numele de "Liga 1 Betano" in dreptul scorului de la meciuri, semn ca la acest moment campionatul nu ar mai purta numele de "Liga 1 Orange", ci pe cel al casei de pariuri online Betano.com.

Prima oara numele Liga 1 Betano a fost afisat la prima partida a zilei de sambata, Chiajna - Timisoara. Acelasi scenariu s-a petrecut si la a doua partida a zilei dintre Juventus si Dinamo.

Langa numele de "Liga 1 Betano" era afisat si un logo nou, reprezentand un lup colorat in albastru, galben si rosu - steagul Romaniei -, alaturi de o minge stilizata de fotbal.

Pe moment, nu a fost facut nici un anunt despre schimbarea numelui Ligii 1 sau despre faptul ca Orange ar fi renuntat la parteneriatul cu Liga Profesionista de Fotbal.

Din contra, vineri, in presa locala a fost lansat un ghid al Ligii 1 cu numele de "Liga 1 Orange", semn ca Orange ar fi continuat parteneriatul cu LPF, desi intelegerea initiala a celor doua parti expirase la finalul sezonului 2016/2017 si nu se anuntase oficial prelungirea acesteia.

De cealalta parte, Betano.com tocmai a anuntat zilele trecute faptul ca sponsorizeaza clubul de fotbal Universitatea Craiova, semn ca se afla intr-un proces complex de sprijinire a sportului din Romania.



Liga 1 Betano si la Juventus - Dinamo!