Liga 1

Liga 1 are un nou sponsor si se va numi Liga 1 Betano

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat luni faptul că Liga 1 va purta pentru două sezoane un nou nume, Liga 1 Betano, casa de pariuri Betano.com devenind sponsorul LPF și al campionatului. 

Casa de pariuri online Betano.com înlocuiește astfel Orange ca partener de nume al Ligii 1.

Campionatul României se va numi de astăzi „Liga 1 Betano”, cel puțin până în 2019, și va avea un nou logo format din lupul dacic și o minge de fotbal, plasat alături de noul nume al competiției. 

Noul nume Liga 1 Betano fusese afișat în weekend deja la meciurile de campionat, pe postul Digi Sport, așa cum onlinesport.ro a observat încă de sâmbătă. 

LIGA 1 BETANO. Betano.com a anuntat zilele trecute faptul ca sponsorizeaza clubul de fotbal Universitatea Craiova, semn ca se afla intr-un proces complex de sprijinire a sportului din Romania. Noul parteneriat cu LPF face din aceasta companie de jocuri online unul dintre cele mai importante motoare de dezvoltare a sportului romanesc, prin sprijinul financiar oferit. 

Iată mai jos integral comunicatul LPF:

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și Betano.com, operator internațional de gaming online, anunță încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel “Liga 1 Betano” pentru urmatoarele două sezoane (2017-2018 și 2018-2019).

Sezonul 2017-2018 este al 100-lea din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a acestui parteneriat, “Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal, păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor daci.

LPF și Betano.com îi invită pe iubitorii fotbalului să se bucure de noul sezon și să urmărească îndeaproape evoluția acestuia.



Liga 1 are un nou sponsor si se va numi Liga 1 Betano