Liga 1

Laurentiu Reghecampf, acuzat ca i-a inselat pe arabi

Ecourile concedierii lui Laurentiu Reghecampf de la Al Hilal nu s-au oprit in Arabia Saudita. El este acuzat de presa locala ca nu si-a facut treaba la echipa si a incasat aproape 10 milioane de dolari pe degeaba. 

Jurnalistul arab Khalaf Melfi, o voce in presa din Arabia Saudita, a scris niste randuri foarte contondente la adresa activitatii lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal.

"Reghecampf a primit ca antrenor in jur de 6 milioane de dolari pentru salarii si peste trei milioane de dolari cadouri. In conditiile in care a stat cateva luni si a plecat inainte de termen. Au fost bani aruncati. El a venit in Arabia Saudita nu sa faca o munca de antrenor, ci sa se ocupe cu specula. Asa cum a facut la Steaua, acolo unde sotia sa aducea jucatori ca impresar, a procedat si la Al Hilal. A ajus jucatori ca Pintilii in vara, impresariati de sotia sa", a scris Melfi.

Laurentiu Reghecampf a fost dat afara de la Al Hilal in urma cu aproape doua saptamni. El nu a dorit sa plece de bunavoie, desi nu avusese rezultate bune, ci a conditionat plecarea de platirea despagubirilor din contract. Astfel, fara sa faca nimic, ba mai mult sa isi bage bani in buzunar dupa aducerea lui Pintilii, el a mai primit si 9-10 milioane de dolari.

Fostului tehnician stelist i-a fost desfacut pe 15 februrie 2015 contractul dupa nici 9 luni din cele 24 pentru care semnase in vara lui 2014. Reghecampf declara ca vrea sa castige toate trofeele posibile cu Al Hilal, dar a pierdut cele doua finale in care echipa lui a ajuns, a Ligii Campionilor Asiei si a Cupei Printului, iar aceste esecuri au cantarit decisiv in demiterea sa. Trei milioane de euro pe sezon era salariul lui Reghecampf la Al Hilal.

El da acum tarcoale la Steaua, desi nu recunoaste. Totul depinde de returul pe care echipa din Ghencea il avea sub conducerea lui Constantin Gilca, acesta fiind practic condamnat sa castige cele trei titluri in care Steaua este angrenata. Deja Galca se afla sub presiune, asa cum chiar cei de la Steaua recunosc.

Esecuri timpurii ale lui Galca ar putea duce la demiterea sa mai devreme, mai ales ca Reghe sta in joc de glezne.



Laurentiu Reghecampf, acuzat ca i-a inselat pe arabi