Juventus Bucuresti

Oprita si-a dat demisia cu lacrimi in ochi de la Juventus

Sursă foto: expresdebanat.ro

Daniel Oprita a anuntat dupa infrangerea cu Steaua ca pentru el acesta a fost ultimul meci la Juventus, echipa pe care a condus-o din Liga 3 pana pe prima scena a fotbalului romanesc.

“Nu mai are rost sa continui, pentru ca in acest mod imi risc sanatatea si familia. Sunt impacat ca am facut tot ce depinde de mine, am incercat toate solutiile. Am plecat la lupta cu o surubelnita sa ma bat cu tancurile. Am vorbit cu baietii, ei au incercat… I-am anuntat de la pauza ca e ultimul meci. Plecam chiar daca bateam pe Steaua. Nu sunt ca altii sa stau ca am contract pe cinci ani”, a spus Oprita dupa meci.

“O iau de la capat din Liga 3, nu mi-e rusine sa muncesc. Sunt bucuros ca i-a iesit lui Dica, eu o iau de la capat. Acum iau o vacanta...e greu. Dumnezeu stie ce-am avut in suflet si ce am facut pentru echipa. Chiar daca ne-a dat penalty-ul asta, au fost multe faze si eu trebuie sa tac”, a adaugat Oprita.

Juventus a fost invinsa de Steaua, cu 2-1, dupa ce a condus inca din primul minut si a ratat un penalty la ultima faza a meciului prin Calintaru.Oprita si-a dat demisia cu lacrimi in ochi de la Juventus