Liga 1

Jucatorii Concordiei se apara: "Nu suntem blatisti"

Infrangerile la scor suferite de Concordia Chiajna in fata Stelei au alimentat o intreaga poveste despre blaturi, non-combat si o atitudine mai mult decat ingaduitoare a baietilor lui Ionut Chirila la partidele cu Steaua.

Astfel, pentru a raspunde acuzatiilor formulate mai mult sau mai putin pe fata la adresa lor, jucatorii Concordiei au redactat un comunicat prin intermediul caruia isi spun punctele de vedere.

"Nu suntem nici blatisti, nici vanzatori si nici speculatori la casele de pariuri. Suntem jucatori de fotbal. Dubla mansa cu Steaua a fost un test greu pentru noi in conditiile in care in ambele meciuri am avut lipsa cativa titulari importanti. Presiunea media si factorul psihologic si-au spus si ele cuvantul. Apoi, se trece foarte usor peste faptul ca am jucat doua meciuri consecutive cu campioana Romaniei", spun jucatorii Concordiei.

Acestia au mai precizat ca declaratiile tendentioase formulate la adresa lor au darul de a crea o presiune suplimentara inaintea meciurilor urmatoare.



Jucatorii Concordiei se apara: "Nu suntem blatisti"