Jiul Petrosani

Spiru: "Lungan mi-a promis ca isi va retrage plangerea"

Secretarul clubului Jiul Petrosani, Marian Spiru, a declarat, sambata, ca in urma unei discutii avute cu Mihai Lungan, jucator care a fost batut de presupusi bodyguarzi ai patronului Alin Simota, acesta i-a promis ca va retrage plangerea depusa la Politie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul gruparii din Petrosani a explicat ca in urma anchetei interne pe care a condus-o s-a stabilit ca, inainte de a fi batut de cei doi, Lungan a avut o disputa verbala aprinsa cu agresorii, care s-a stabilit ca sunt doi oameni ce au asigurat ordinea la meciurile Jiului in sezonul 2006/2007.

"Jucatorul mi-a promis ca-si va retrage plangerea chiar astazi (n.r. - sambata)", a declarat Spiru, care a exclus posibilitatea ca asupra lui Lungan sa fi fost facute presiuni pentru a-l determina sa renunte la demersurile facute.

Coordonatorul anchetei deschise de Politie in cazul agresiunii asupra lui Lungan, Liviu Stoica, a declarat ca deocamdata fotbalistul nu si-a retras plangerea. El a subliniat ca Mihai Lungan va trebui sa vina la Petrosani pentru a declara in scris ca renunta la plangere, caz in care urmarirea penala a celor doi agresori nu va fi inceputa, Politia neavand posibilitatea de a se autosesiza.

Pana la ora difuzarii acestei stiri, Mihai Lungan nu a putut fi contactat.

La 9 august, fundasul echipei Jiul, Mihai Lungan, a depus la Politia din Petrosani o plangere, insotita ulterior de un certificat medico legal care atesta faptul ca a fost lovit si ca a avut nevoie de 12 zile medicale de ingrijire. Fotbalistul a fost batut in vestiarul echipei de doi barbati, identificati ca fiind Cristi Litera si Catalin Penciuc, despre care a spus ca sunt bodyguarzi ai patronului Alin Simota, si sustinea ca motivul pentru care a a fost agresat a fost acela ca a depus memoriu pentru a deveni jucator liber de contract.

Mediafax



Spiru: "Lungan mi-a promis ca isi va retrage plangerea"