Jiul Petrosani

Simota: "Sdrobis si-a incasat contractul in avans pe un sezon"

Patronul Jiului Petrosani, Alin Simota, a declarat, luni, ca nu are nicio datorie fata de managerul general al clubului, Ioan Sdrobis, despre care spune ca si-a incasat banii din contract in avans.

"Sdrobis si intreg staff-ul sau si-au incasat contractele in avans pe un sezon iar tot ce i s-a promis, atat financiar, cat si logistic, a primit cu varf si indesat. Il astept pe Ioan Sdrobis la Petrosani sa muncim impreuna, sa facem din Jiul o echipa puternica. Daca nu vrea sa se intoarca, nicio problema, sa returneze banii pe lunile care au mai ramas pana la finalul contractului si sa fie sanatos", a declarat patronul Jiului, Alin Simota.

Reactia lui Simota este urmare a declaratiei lui Ioan Sdrobis, care a afirmat ca nu mai vine la Petrosani pana cand patronul nu ii va mari salariul.

Surse din cadrul gruparii Jiul Petrosani au dezvaluit ca managerul general Ioan Sdrobis a primit la inceputul campionatului intrega suma din contractul aferent sezonului 2007-2008, aproximativ 20.000 de euro. In plus Sdrobis are prima de victorie la fel ca fiecare jucator de la echipa si procente din eventuala vanzare a unor jucatori. Jiul Petrosani este neinvinsa in acest sezon in campionat si Cupa Romaniei.

In schimb, finantatorul a avut doar cuvinte de lauda la adresa parcursului echipei in acest inceput de sezon si l-a felicitat pe antrenorul principal Gheorghe Poenaru pentru tot ce a facut la echipa. "Echipa merge bine, peste asteptarile mele. Meritul este al tuturor celor care muncesc la clubul Jiul cu un plus pentru antrenorul Ghita Poenaru care a stiut cum sa-i capaciteze pe jucatori. Insa, sa nu se omita faptul ca Jiul joaca pe scheletul echipei de sezonul trecut. Doar cinci jucatori sunt noi: Boboc, Campeanu, Radutoiu, Roiu si Matei, iar Badoiu si Draghici au fost pastrati la insistentele mele. Este nedrept ca o singura persoana sa isi aroge merite pentru rezultatele obtinute de echipa pana acum", a declarat Simota.

Mediafax



Simota: "Sdrobis si-a incasat contractul in avans pe un sezon"