Jiul Petrosani

Sdrobis: "Simota nu stie ce are in curtea lui"

Managerul clubului Jiul, Ioan Sdrobis, a declarat, miercuri, ca patronul Alin Simota nu stie ce are in curtea lui, deoarece nu a crezut in jucatorii tineri ai formatiei din Petrosani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am calificat in 16-imile Cupei Romaniei cu niste copii de 17 si 18 ani si asta in ciuda unora de la club care nu credeau in ei si chiar nu-si doreau lucrul asta. Alin Simota nu stie ce are in curtea sa. Este ingrijorator faptul ca cei de la clubul la care lucrezi nu cred in tine. Ma bucur pentru copiii astia ca au dovedit ceva. Nu trebuie laudati pentru ca nu vreau sa-si ia nasul la purtare si pentru asta nu vreau sa-i rasfat. In doi ani, Jiul va avea o echipa adevarata pe prima scena unde va sta cel putin zece ani. Daca va fi sa promovam mai repede cred ca nu se va supara nimeni pe noi. Noi nu avem obiective imediate, noi construim in timp, asa cum am facut la Galati, Cluj si Vaslui", a spus Sdrobis.

Oficialul a afirmat ca Jiul va merge in continuare pe mana tinerilor. "Avem in inventar numai jucatori de 17 ani si putine echipe se pot mandri cu asta. Vreau ca peste doi ani in tribunele stadionului nostru sa fie peste 10.000 de spectatori ca sa le inchid gura carcotasilor. Ei nu inteleg ca Dumnezeu mi-a dat mie un har si un curaj profesional de a schimba totul in bine. Din pacate, Simota este un tip prea credul si usor influentabil, asculta si ia de bun tot ce i se spune si asta nu e bine", a precizat Sdrobis.

Jiul va intalni in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei o echipa din Liga I. "Nu am preferinte. Poate sa fie Steaua, Dinamo, chiar nu ma intereseaza, important este ca acesti copii si-au facut datoria", a declarat Sdrobis.

Echipa Jiul Petrosani a invins, cu scorul de 6-4 dupa executarea loviturilor de departajare, formatia Minerul Motru, in faza a V-a a Cupei Romaniei.

Mediafax



Sdrobis: "Simota nu stie ce are in curtea lui"