Jiul Petrosani

Sdrobis: ''Simota este in urma cu platile fata de jucatorii Jiului''

Managerul Ioan Sdrobis a declarat ca patronul Alin Simota este in urma cu platile fata de jucatorii echipei Jiul Petrosani, care mai au de incasat prime pentru patru meciuri.
Sdrobis a precizat ca jucatorii si-au facut datoria, obtinand rezultate pozitive in primele etape ale Ligii a II-a, si spera ca si patronul clubului Jiul sa-si respecte promisiunile financiare. "Patronul a achitat pana in prezent doar o prima de joc si mai are de achitat patru si deja s-au adunat ceva datorii. Sper sa-si tina cuvantul fata de copii, pentru ca primele sunt oricum mici, asa ca nu are de dat o suma imensa", a spus Ioan Sdrobis.

Primele la Jiul sunt de 1000 de lei pentru victorie pe teren propriu si de 1500 de lei pentru victorie in deplasare.

Managerul Jiului s-a declarat multumit de modul in care s-au prezentat jucatorii pana acum. "Gata am pus punct promovarilor fortate si jucatorilor mercenari. Cine vrea sa inteleaga e bine, iar cine nu iar e bine. Sunt multumit de felul in care copiii s-au achitat de sarcini. Daca la inceput au fost un pic debusolati, acum suntem toti un bloc si fiecare jucator stie ce are de facut. Sper ca si patronul sa se bucure de punctele pe care le-am facut pentru ca sincer m-am saturat de rautatile din cadrul acestui club. Nu am intalnit nicaieri oameni care sa se bucure pentru echipa lor cand pierde. Acum ca suntem pe val nimeni din conducere nu spune nimic, ne asteapta la cotitura", a mentionat Sdrobis.

El a precizat ca parcursul bun din Liga a II-a da sperante mari Jiului pentru meciul din Cupa Romaniei, cu Farul Constanta, din data de 26 septembrie, partida ce va avea loc la Petrosani. "Gata, partida cu Farul ne obliga la mai multe, inclusiv la o calificare pe mai departe. Avem niste polite mai vechi sa-i platim lu Farul, niste infrangeri din trecut, asa ca nu vor avea avea viata usoara la Petrosani", a spus Sdrobis.

Mediafax


Sdrobis: ''Simota este in urma cu platile fata de jucatorii Jiului''