Jiul Petrosani

Sdrobis il critica pe Hagi pentru ca nu l-a oprit pe Pintilii la Steaua

Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobis, a declarat luni, pentru NewsIn, ca Steaua a facut o mare greseala deoarece nu l-a oprit in lot pe fundasul Mihai Pintilii si ca gruparea din Ghencea "si-a batut joc de el" tinandu-l foarte mult in probe.
"De miercuri, Pintilii va reveni la antrenamentele Jiului, pentru ca Hagi nu l-a oprit in lot. Au facut o mare greseala. Ca jucator, Hagi a fost gigantic, dar ca antrenor mai are multe de invatat. Sunt suparat, nu pentru ca nu l-au oprit, ci pentru ca si-au batut joc de el si l-au tinut atata in probe, desi jucatorul e valoros. Va veni vremea cand il vor cere din nou, dar poate va fi prea tarziu", a declarat, pentru NewsIn, Ioan Sdrobis.
 
Mihai Doru Pintilii (22 de ani) este fundas central si a evoluat in sezonul trecut in 11 meciuri pentru Jiul. Cel care a insistat ca Pintilii sa se transfere la Steaua a fost Cosmin Olaroiu care, intre timp, a demisionat din functia de antrenor principal al formatiei ros-albastre.
 
Ioan Sdrobis a mai precizat ca Jiul a inceput deja negocierile cu Universitatea Craiova pentru transferul atacantului Gabriel Apetri, dar ca acestea au intrat in impas dupa ce clubul oltean i-a oferit jucatorului un contract inferior celui pe care il dorea acesta.
 
NewsIn


Sdrobis il critica pe Hagi pentru ca nu l-a oprit pe Pintilii la Steaua