Jiul Petrosani

Sdrobis ii recomanda lui Dorinel sa puna ghetele in cui

Managerul echipei Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat, marti, ca antrenorul formatiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, aflat inca in activate ca fotbalist la varsta de 39 de ani, ar trebui sa renunte la cariera de jucator si sa lase locul tinerilor, transmite corespondetul MEDIAFAX.

"E o prostie sa-ti faci echipa din jucatori batrani. De exemplu, Militaru, gata, si-a pus ghetele in cui e antrenor secund. Cred ca acelasi lucru ar trebui sa-l faca si Dorinel Munteanu, sa lase loc tinerilor", a spus Sdrobis.

Oficialul echipei din Petrosani a afirmat ca nu-i va trece supararea pe antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, pentru faptul ca l-a trimis pe fundasul Mihai Pintilii inapoi la Jiul. "Hagi ca antrenor nu are nicio treaba cu fotbalul, ca fost jucator jos palaria. Incredibil, l-a tinut o luna pe Pintilii si acum l-a trimis la noi. Eu ma bucur pentru ca este un castig pentru Jiul, iar de miercuri va reveni al antrenamente, dar Hagi a gresit. Daca se va razgandi si il va vrea inapoi va trebui sa vina la mine la usa cu contractul de joc semnat si cu banii in cont, altfel nu mai avem ce discuta", a precizat Sdrobis.

Jiul Petrosani va pleca, duminica, intr-un turneu de pregatire in Austria unde va sustine o serie de cinci jocuri de verificare.

Mediafax



Sdrobis ii recomanda lui Dorinel sa puna ghetele in cui