Jiul Petrosani

Sdrobis catre jucatori: "Nu mai cersiti, puneti osul la munca"

Managerul general al clubului Jiul, Ioan Sdrobis, le-a atras atentia jucatorilor, intr-o sedinta, sa "nu mai cerseasca" si sa "puna osul la munca", in caz contrar fotbalistii riscand sa se renunte la serviciile lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"I-am adunat in vestiar si le-am spus sa nu mai cerseasca bani ci sa puna osul la munca pentru ca nu asa se face fotbal. Jucatorilor care nu fac fata le dau dezlegarile spre alte echipe, nu-i tine nimeni cu forta, dar ar fi bine sa se integreze in sistemul nostru. Nu am timp de pierdut aici la Petrosani. Gata cu balamucul de la Jiul, unde fiecare a facut ce i-a vrut inimioara. I-am spus si patronului el e cu banii eu sunt cu strategia. Badoiu are mari sanse sa-si recapete forma de alta data si sa ia bani frumosi. I-am spus sa se puna al punct cu pregatirea, sa joace si apoi sa-si ceara drepturile pentru ca are deja o varsta la care nu-si mai permite sa stea degeaba. Eu l-a inteles ca a fost bolnav si boala este data de sus, dar a fost si greseala lui", a spus Sdrobis.

Pe de alta parte, oficialii de la Jiul au declarat ca atacantul Gabriel Apetri are permisiunea clubului sa stea in pregatire cu Poli Timisoara pana la 6 iulie, data cand gruparea de pe Bega va trebui sa dea un raspuns. "Apetri nu poate sta in probe la Timisoara la nesfarsit. Am vorbit cu Chivorchian caruia i-am spus ca pe data de 6 iulie trebuie sa ne dea un raspuns, altfel jucatorul va reveni la Petrosani", a afirmat Ioan Sdrobis.

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a afirmat ca ramanerea lui Apetri la echipa depinde doar de antrenorul Uhrin. "Antrenorul este singurul in masura care decide daca il vrea sau nu. Eu l-am informat, i-am dat toate datele necesare despre jucator si din cate stiu s-a mai linistit in ceea ce priveste viata lui extrasportiva. Daca Apetri intelege ca la Poli se vrea performanta atunci se va integra", a explicat Chivorchian.

In alta ordine de idei, fundasul echipei Jiul, Alex Badoiu si-a reluat antrenamentele cu formatia din Vale dupa o absenta de 7 luni. Jucatorul in varsta de 26 de ani a avut mari probleme de sanatate in urma unui accident de masina, fiind chiar la un pas de a se lasa de fotbal. "Medicii ne-au garantat ca este apt pentru antrenamente si speram sa ne bazam pe serviciile lui", a precizat Sdrobis.

Ioan Sdrobis a mai afirmat ca a avut o discutie serioasa cu jucatorul caruia i-a cerut sa fie mai atent cu viata extrasportiva: "Am vorbit cu el pentru ca in mare masura si el este vinovat pentru cele ce i s-a intamplat, pentru ca s-a neglijat. I-am pus in vedre ca trebuie sa aiba o viata organizata, de fotbalist profesionist pentru a nu se mai ajunge la asa ceva".

Badoiu a facut parte din lotul echipei Poli Timisoara, dar din cauza accidentarii nu a putut face fata antrenamentelor impuse pe atunci de Sorin Cartu.

Mediafax



Sdrobis catre jucatori: "Nu mai cersiti, puneti osul la munca"