Jiul Petrosani

Sdrobis a plecat de la Jiul

Managerul general al gruparii Jiul, Ioan Sdrobis, a declarat, luni, ca nu va mai reveni la Petrosani pana cand patronul Alin Simota nu isi va schimba atitudinea fata de el si de echipa si nu ii va mari salariul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acum sunt acasa si aici voi ramane mult timp de acum incolo, daca patronul Jiului nu isi va schimba atitudinea fata de mine. Voi reveni doar daca imi va mari salariul pentru ca m-am saturat sa fac naveta 600 de kilometri pe banii mei, iar patronul nu este recunoscator. Echipa este in grafic, neinvinsa in campionat, dar patronul are datorii financiare si morale fata de mine. I-am adus 28 de jucatori, am inceput sa facem ceva aici la Petrosani bineinteles si cu sprijinul lui, dar eu vreau sa-mi iau masuri de siguranta ca nu voi mai face munca voluntara asa cum am mai facut aici. Chiar ii dau un sfat, sa-l readuca la Jiul pe Gigi Boruga"", a spus Sdrobis.

Ioan Sdrobis a mai afirmat ca este multumit de rezultatul de egalitate obtinut in deplasare cu formatia Industria Sarmei Campia Turzii. "Asa echipa nu am mai avut demult. Atat antrenorii cat si jucatorii s-au autodepasit, dar vreau sa fim respectati cu totii. Nu mai vreau sa trec prin ce am trecut acum sapte ani cand am plecat de la Petrosani si altii au profitat de munca mea. Gata cu actele de caritate", a precizat Sdrobis.

Pentru prima data in acest campionat oficialii echipei Jiul au atacat arbitrajul. Acestia spun ca echipa sa a fost clar defavorizata in jocul cu Industria Sarmei Campia Turzii. "A fost furt pe fata. Pentru prima data in acest sezon arbitrajul a fost impotriva noastra. Chiar i-am sunat pe cei de la CCA si le-am pus in vedere sa ne lase in pace pentru ca noi suntem una dintre putinele echipe care lupta pe teren si nu in afara lui asa cum procedeaza alte formatii care acum se afla pe primele locuri. Am vazut ce a patit Lupeniul si noi nu vom sta cu mainile in san", a declarat Sdrobis.

Mediafax



Sdrobis a plecat de la Jiul