Jiul Petrosani

Jiul II Petrosani - Minerul Lupeni 1-2

Intr-un meci amical disputat miercuri la Petrosani, echipa a doua a Jiului a fost invinsa, scor 1-2, de formatia pregatita de Marin Tudorache, Minerul Lupeni, transmite corespondentul Onlinesport.

Lupenenii au fost cei care au deschis scorul in minutul 42 prin Mihai Niculescu, care a sutat din centrul careului fara sperante pentru tanarul portar al Jiului, David. La trei minute dupa pauza, Minerul a majorat scorul prin Chitu, dupa o serie de driblinguri, iar cateva momente mai tarziu, acelasi Chitu putea sa inscrie, insa mingea trimisa de el din “foarfeca” a lovit transversala.

Gazdele au redus din handicap in minutul 65, atunci cand centrarea de pe partea dreapta a tanarului Vadrariu a fost trimisa in propria poarta de Tiberiu Csik, acesta fiind jenat de Antohi. Jiul putea sa egaleze in alte doua randuri daca Antohi si Vadrariu nu ar fi ratat din situatii extrem de favorabile.

Din tribune au asistat aproximativ 50 de spectatori, partida fiind arbitrata de Cristina Ionescu.

Ajutat de Gheorghe Poenaru, Damian Militaru a trimis in teren urmatoarea formatie :
Anton – Dragulici, Matei, Stancu, Petrescu – Tismanaru, Draghici, Floricel, Antohi – Abuzatoaie, Afrem
Au mai intrat : David, Olteanu, Cr. Alexandru, Vadrariu

De partea cealalta, Marin Tudorache a mizat pe : Melcea – M. Pop, Csik, C. Luca, Talvan – Diaconescu, Apostol, M. Rus, Daj – M. Niculescu, Chitu
Au mai jucat : Campean, Roman, Epure, Doroi

Onlinesport: Alin Huiu



Jiul II Petrosani - Minerul Lupeni 1-2