Jiul Petrosani

Fotbalist batut de bodyguarzii lui Simota

Fotbalistul Jiului, Mihai Lungan, a declarat vineri, agentiei de stiri NewsIn, ca a fost batut crunt de bodyguarzii patronului Alin Simota deoarece a depus memoriu la Federatia Romana de Fotbal pentru a deveni jucator liber de contract.

Lungan sustine ca totul s-a intamplat joi, in timpul unui antrenament: "Faceam antrenament separat si unul dintre antrenorii grupei de juniori a Jiului mi-a spus ca ma asteapta domnul Simota la vestiare sa discute cu mine. Cand am ajuns acolo nu era nimeni, iar cand am iesit ma asteptau doi dintre bodyguarzii dansului, care m-au batut foarte rau. Mi-au spart dintii, am numai vanatai, sunt distrus. Nimeni nu a putut sa vada bataia pentru ca totul a fost regizat. Doar baietii de la stadion, care au vazut cum am intrat si cum am iesit", a povestit jucatorul.

Acesta crede ca motivul pentru care a fost batut de oamenii lui Simota este faptul ca a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucator liber de contract. "M-au lovit pentru ca nu am dorit sa plec unde a vrut Simota, prin Liga a III-a, si pentru ca mi-am cerut salariul. Nu se poate asa ceva la o echipa de Liga a II-a. Oricum voi continua sa las memoriul la FRF. Ieri am fost la Politia Petrosani si am depus o plangere, iar azi am fost si la IML", a mai povestit Lungan.

Fotbalistul mai spune ca ii va actiona in judecata pe cei doi bodyguarzi si ca intentioneaza sa ceara o audienta la presedintele FRF, Mircea Sandu. "Ii voi da in judecata pe cei doi, pentru ca ii cunosc doar si de asemenea vreau sa se ia masuri impotriva clubului deoarece nu e posibil sa se intample asa ceva. Voi cere audienta la domnul Mircea Sandu pentru a rezolva aceasta problema. Abia astept sa se termine calvarul", a incheiat Lungan.

In varsta de 28 de ani, Mihai Lungan a fost transferat la Jiul in urma cu un an de la FC Bihor Oradea, iar luna trecuta a fost exclus din lotul gruparii petrosanene din cauza faptului ca a refuzat sa i se scada contractul.

NewsIn



Fotbalist batut de bodyguarzii lui Simota