Jiul Petrosani

Batai peste batai la Jiul Petrosani

Un fotbalist din lotul Jiului, a declarat pentru Onlinesport ca nu e prima oara cand bodyguarzii lui Alin Simota apeleaza la aceste gesturi pentru a-i intimida pe jucatori.

“Imediat dupa meciul cu Pandurii, au intrat peste noi vreo sapte opt insi, care sunt bodyguarzii lui Simota, ne-au pus sa ne ridicam in picioare si ne-au luat la injuraturi si ne-au amenintat. Nu s-au atins de noi pentru ca eram vreo 20”, a spus jucatorul sub protectia anonimatului.

Pe 15 octombrie 2006, Jiul a pierdut partida cu Pandurii Targu Jiu de pe teren propriu, scor 0-2.

Un alt incident de acest gen s-a petrecut in luna mai a acestui an, cand patru jucatori exclusi din lot, au afirmat ca managerul clubului, Ioan Sdrobis, ii batea frecvent si ii injura de cate ori avea ocazia. "Inca de cand a fost instalat manager general, Ioan Sdrobis ne-a luat la injuraturi. «..... mamii voastre de olteni, va joc in picioare, nu aveti ce cauta la echipa asta cat sunt eu antrenor»", sustin cei patru ca au fost cuvintele adresate de Sdrobis jucatorilor proveniti din Banie.

In sezonul 2004/2005, un spectator revoltat de blatul inregistrat la meciul Tricotaje Ineu - Jiul Petrosani (scor 0-5), din seria B3, a fost calcat in picioare de doi dintre oamenii lui Alin Simota, insa niciunul dintre acestia nu a fost pedepsit deoarece victima a fugit imediat ce a scapat de loviturile acestora.

Antrenorul Jiului, Gheorghe Poenaru, a confirmat pentru Onlinesport ca Mihai Lungan a iesit de la vestiare plin de sange, insa nu stie de catre cine a fost batut. “Eu nu am vazut cine l-a batut pentru ca aveam antrenament cu echipa, dar atunci cand am terminat l-am vazut pe baiat batut. Nu stiu de cine sau de ce. Oricum nu e in regula ce s-a intamplat”, a spus tehnicianul.

Fotbalistul nu mai facea parte din lotul Jiului inca din luna iunie dupa ce refuzase sa ii fie scazuta valoarea contractului. Conducatorii Jiului doreau sa il vanda pe Lungan la o echipa din esaloanele inferioare, insa fara acordul acestuia.

Surse din cadrul clubului au precizat pentru Onlinesport, ca in urma incidentului cu Lungan,  managerul general Ioan Sdrobis si antrenorul Gheorghe Poenaru vor sa plece de la Jiul.



Batai peste batai la Jiul Petrosani