Liga 1

Iulian Mamele, declaratii explozive despre arbitrul Alexandru Tudor: "Stiti ce facea in timpul meciului cu Dinamo?"

Fundasul Iulian Mamele de la Concordia Chiajna a relatat luni dimineata amanunte halucinante din timpul meciului cu Dinamo, partida in timpul careia centralul Alexandru Tudor l-a avertizat pe antrenorul oaspetilor Adrian Falub ca fundasii centrali ilfoveni cauta cu orice pret eliminarea.

Fiind vizat de afirmatiile lui Tudor, fundasul central Iulian Mamele a intrat in legatura prin telefon la Digi Sport si a oferit amanunte interesante din timpul meciului de sambata seara, amanunte care il au in prim plan pe centralul Alexandru Tudor.

"Am ramas foarte dezamagit de ceea ce s-a scris. Se intampla in cariera oricarui fotbalist sa prinzi o seara mai nefasta. Stiti ce facea domnul Tudor in timpul meciului? Domnul Tudor le spunea celor de la Dinamo <>, vorbea cu ei si ii incuraja. I-am spus cum poate sa faca aceste afirmatii, iar el a raspuns <>", a declarat Mamele.

"Am jucat slab, toata echipa inclusiv noi care suntem temelia echipei. Recunosc acest lucru pentru ca sunt barbat. Dar de la a face un meci slab si pana la ajunge la asemenea declaratii, sa auzi un arbitru ca incurajeaza echipa adversa...Noi cand ne apropiam de ei sa facem marcaj Tudor ne avertiza mereu <>", a mai spus Mamele.

Concordia Chiajna a pierdut cu 4-0 in Stefan cel Mare.



Iulian Mamele, declaratii explozive despre arbitrul Alexandru Tudor: "Stiti ce facea in timpul meciului cu Dinamo?"