Liga 1

Iorgulescu: "Speram într-un parteneriat de succes cu Betano"

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesionist de Fotbal, a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre noul parteneriat incheiat cu Betano, sponsorul Ligii 1 pentru urmatoarele doua sezoane.

“Pentru fotbalul românesc e o ediţie specială, cu numărul 100, o ediţie specială a Ligii I. Cu această ocazie s-a alăturat Ligii Profesioniste de Fotbal o companie puternică de pe piaţa românească a pariurilor şi Liga I se va numi Liga I Betano. Sperăm să fie un partneriat de succes, avem idei comune şi încercăm să facem din acest campionat unul special şi să îmbunătăţim calitatea lui",  a declarat Iorgulescu.

"În acelaşi timp să aibă succes şi partenerul nostru, cu Betano. Eu sper să fie un parteneriat cât mai lung. Valoarea contractului este confidenţială, dar regula Ligii Profesioniste de Fotbal putem să o spunem. Un sponsor principal nu poate fi cu mai puţin de 500.000 de euro. Nu am continuat vechiul partneriat pentru că Orange a vrut să diminueze contractul", a adaugat presedintele LPF.

Potrivit acestuia, compania de telefonie mobila nu ar fi oferit mai mult de 250.000 de euro pentru asocierea cu Liga 1.

"Suntem mândri să avem un rol activ pe cea mai importantă scenă a fotbalului românesc, în calitate de parteneri ai LPF. Prețuim sportul și îl sprijinim prin parteneriate, sponsorizări și un număr semnificativ de proiecte conexe.
Pe lângă Liga 1 Betano, suntem partenerii a peste zece cluburi și peste zece atleți (incluzând câștigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociații și academii Olimpice, în trei țări. Acesta este motivul pentru care Liga 1 Betano vine ca o evoluție naturală a planului nostru strategic, urmărind să sporească gradul de recunoaștere și să sprijine adevărata performanță sportivă. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la îmbunătățirea imaginii fotbalului românesc, atât pe plan local, cât și internațional. Pe termen lung, împreună cu LPF, obiectivul nostru este să mergem mai departe de beneficiile sponsorizării și să devenim activi în inițiative de responsabilitate socială, care ar putea cultiva un spirit etic și fair-play în fotbal”, a declarat Ioannis Spanoudakis, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație, BETANO.com.

Despre BETANO.com

BETANO.com este un operator european de pariuri sportive și cazinou online, care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

Prezent pe piața din România din 2016, BETANO.com are o licență de zece ani pentru România, având ca obiectiv îmbunătățirea constantă a facilităților oferite consumatorului, într-o manieră inovatoare și de înaltă calitate.  

În 2017, BETANO.com a devenit partenerul principal al clubului de forbal Universitatea Craiova și partener principal al Ligii Profesioniste de Fotbal. Prin intermediul acestui parteneriat, Liga 1 a devenit Liga 1 Betano, pentru sezoanele 2017-2018 și 2018-2019. 

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și www.facebook.com/ro.betano/



Iorgulescu: "Speram într-un parteneriat de succes cu Betano"