Liga 1

Iorgulescu scindeaza Liga 1: Cina cea de Taina doar cu cei care l-au votat

Gino Iorgulescu a provocat deja primuls scandal la nici cateva ore dupa castigarea postului de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Omul de paie adus de Victor Ponta a facut o mica petrecere in care i-a chemat doar pe cei 11 presedinti de club care l-au votat la alegerile de joi.

Petrecerea pentru victorie a fost confirmata de Dinu Gheorghe, presedintele celor de la Astra Giurgiu. "Vama" a votat cu Gino si a fost prezent, insa nu a fost de acord cu scindarea impusa de Iorgulescu.

"Trebuia sa vina toata lumea, si cei care l-au votat si cei care nu l-au votat. Nu este normal sa ii chemi pe unii, iar pe altii nu. Indiferent de voturi", a spus Gheorghe.

Joi, Dumitru Dragomir a pierdut sefia LPF in dauna lui Gino Iorgulescu, cu scorul de 11-7. Dragomir a fost in fruntea LPF ca presedinte din 1996, timp de 17 ani.

Miercuri seara, aproape de miezul noptii, s-a incheiat o sedinta secreta la Hotelul Residence in care majoritatea reprezentantilor cluburilor din Liga 1 au fost prezenti alaturi de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea. Acestia din urma au cerut cluburilor sa voteze cu Gino Iorgulescu la sedinta de joi, 14 noiembrie, pentru a-l debarca pe Dumitru Dragomir, ceea ce s-a si intamplat.

La sedinta de miercuri noapte a venit Gino Iorgulescu, alaturi de oficiali de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlaul, Otelul Galati, Petrolul, FC Vaslui , Astra, FC Botosani si Viitorul. In hotel au fost si Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost vazut iesind din complexul Residence, la fel si Ioan Niculae de la Astra sau Gheorghe Stefan de la Ceahlaul, cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu ca sef al LPF. Pinalty a declarat la iesire ca Dragnea nu face parte din echipa si ca nu stie cine este acesta. Victor Ponta a admis ca a fost la hotel, dar "din intamplare".

Gheorghe Hagi a venit si el miercuri seara la Residence.

Dragomir a declarat miecuri seara ca stie ca a pierdut sprijinul lui Gigi Becali, ceea ce ar fi confirmat de prezenta Stelei la intalnirea de la Residence.

Joi, la vot, fostul vicepresedinte al LPF Sandu Boc a declarat ca toata lumea care a fost in sala sa voteze a fost crispata din cauza intalnirii din ziua precedenta.



Iorgulescu scindeaza Liga 1: Cina cea de Taina doar cu cei care l-au votat