Liga 1

Ionut Popa a plecat de la CSMS Iasi. Prunea spune contrariul

Antrenorul echipei CSMS Iasi, Ionut Popa, a declarat, sâmbata, ca a parasit echipa din cauza problemelor de lot.

Astazi (n.r. - sâmbata), am plecat acasa, la Arad. Am tot asteptat sa am un lot cu care sa putem face fata în Liga I, dar nu s-a putut. Mai mult, vineri am mai pierdut doi jucatori dupa ce Onofras si Gado nu s-au înteles cu conducerea clubului. Nu pot sta sa ma fac de râs", a spus Ionut Popa.

Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca nimeni din conducerea clubului nu a încercat sa-l faca sa revina asupra deciziei de a pleca: "Am încercat sa port niste discutii cu primarul Gheroghe Nichita, dar nu s-a putut. Nimeni nu a încercat sa ma faca sa-mi schimb decizia. Doar jucatorii au încercat, dar le-am explicat ca asa nu se poate. Îmi pare rau ca nu am putut construi o echipa la Iasi asa cum am vrut eu".

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat sâmbata, pentru MEDIAFAX, ca antrenorul Ionut Popa ramâne antrenorul gruparii iesene, fiind sub contract cu formatia din Liga I.

"Ionut Popa ramâne antrenorul CSMS Iasi! El este sub contract cu noi. Am purtat mai multe discutii cu el si nu mi-a spus ca îsi da demisia. Nu putem vorbi de un alt antrenor, nici macar de unul interimar, atâta timp cât noi avem antrenor. Nu stiu daca Ionut Popa o sa revina. Deocamdata, noi ne gândim doar la meciul cu Otelul Galati de mâine (n.r. - duminica)", a spus Florin Prunea, care a adaugat ca de pregatirea echipei se ocupa antrenorii secunzi Gheroghe Mihali si Narcis Ciocârlan si antrenorul cu portarii Benone Dohot.

Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca jucatorii nu au motive sa fie afetati de plecarea antrenorului: "Nu vad de ce jucatorii ar fi afectati de plecarea domnului Popa. Ei sunt jucatori profesionisti si trebuie sa-si faca treaba pentru care sunt platiti. Ieri (n.r. - vineri), le-am platit salariile, deci sunt cu drepturile contractuale la zi. Nu stiu daca mai este alta echipa în Liga I sa fie cu contractele la zi. Ei trebuie sa dea totul pe teren în partida cu Otelul pentru a lua cele trei puncte".



Ionut Popa a plecat de la CSMS Iasi. Prunea spune contrariul