Liga 1

Ioan Niculae inainte de Steaua - Dinamo: "Stoican nu e Chirila care a dormit in pat cu nu stiu cine"

Cel mai bogat patron din Liga 1 isi pune mari sperante intr-o evolutie solida din partea lui Dinamo in derby-ul cu Steaua pentru a recupara astfel din ecartul creat intre formatia din Ghencea si Astra Giurgiu.

"In mod sigur Dinamo nu este Chiajna si nici antrenorul lui Dinamo nu este antrenorul de la Chiajna care a dormit in pat cu nu stiu cine. E clar ca meciul va fi altfel. In niciun caz aparatorii centrali de la Dinamo nu vor fi preocupati sa inscrie cat mai repede Steaua. Va fi probabil un meci mult mai echilibrat", a spus Niculae la postul sport.ro

Patronul celor de la Astra Giurgiu nu a uitat sa-l taxeze si pe Ionut Chirila, antrenorul echipei Concordia Chiajna pentru cele doua infrangeri la scor cu Steaua.

"Acum doua saptamani, acest neobrazat (n.r. - Ionut Chirila) imi spunea mie sa imi fie rusine, inainte de primul meci cu Steaua. Sunt curios acum dupa cele doua meciuri cui ar trebui sa-i fie rusine. Imi pare rau ca l-am primit la mine pe acest Chirila, crezand ca este ceva de capul lui, dar nu este. Ma refer din punct de vedere al bunui simt, al obrazului. Banuiesc ca nu putea sa-i bata pe Steaua, dar nu se facea de ras", a mai spus Niculae.



Ioan Niculae inainte de Steaua - Dinamo: "Stoican nu e Chirila care a dormit in pat cu nu stiu cine"