Liga 1

Ioan Becali l-a dat afara pe ''Sensei''

Sezonul expulzarilor de la FC Dinamo este in plina desfasurare. Presedintele executiv Ioan Becali isi urmeaza cu consecventa planul 'o sa-i dau pe toti afara', pe care l-a anuntat inca dinainte de a-si lua in primire postul. Joi si-a dat demisia dupa multe sicane la adresa sa, Constantin Niculae, preparator fizic si fost mare campion de judo, poreclit "Sensei", nimeni altul decat tatul fotbalistului Marius Niculae.
Dupa directorul de marketing Cristi Iancu si antrenorul Ioan Andone (plus colaboratorii sai, Dorin Mateut, Iulian Mihaescu si Ion Manu), inca un dinamovist este nevoit sa plece de la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare din pricina lui Ioan Becali: Constantin Niculae, preparator fizic si fost mare campion de judo.

Tuturor, presedintele-impresar le-a facut viata un calvar, determinandu-i sa-si ia campii.

Scos de la prime

Demisia lui Constantin Niculae a ajuns joi pe biroul lui Becali. 'Sensei' spune ca a fost nevoit sa faca acest pas determinat de comportamentul noului sef de la Dinamo.

Tatal internationalului Marius Niculae, care lucra neintrerupt la prima echipa a 'cainilor rosii' din 1996, a facut parte si din corpul tehnic al lui Andone, dar a fost singurul care n-a primit de la conducere prime de joc conform contractului (n.r. - 25 la suta din cat le revenea jucatorilor).

'M-a deranjat atitudinea lui Becali. Ce mare economie a facut? E vorba de 3.000 de dolari. Dar nu e vorba de bani, deoarece Cristi Borcea ar fi vrut sa mi-i dea din banii lui, ci de un principiu. Banii astia ii da intr-o seara la lautari. Sa nu uite ca are viza de flotant la Dinamo, iar eu sunt din 1972 la acest club. Cand l-am intrebat de ce m-a taiat la bani, mi-a raspuns ca si lui Dinu i-a aplicat acelasi tratament. Dar Dinu oricum nu facea parte din corpul tehnic, el e pe linie administrativa', a pentru Evenimentul Zilei fostul campion european si 'vice' mondial la judo.

'Sensei' va continua sa ocupe functia de presedinte la sectia de judo de la CS Dinamo, iar de cateva luni a fost cooptat de Mircea Sandu la FRF, unde coordoneaza activitatea de la Centrul de la Mogosoaia.

DINAMO, CEL MAI OMOGEN LOT

Portarul dinamovist, Cristian Munteanu, a declarat ca prin posibila revenire a mijlocasului Dan Alexa la Dinamo, echipa din Soseaua Stefan cel Mare ar avea cel mai complet lot. "Prin venirea lui Alexa, vom fi sapte-opt jucatori care au cucerit eventul acum doi ani. Si, mai mult, suntem legati sufleteste", a spus Munteanu.
Ioan Becali l-a dat afara pe ''Sensei''