International Curtea de Arges

Remiza spectaculoasa in amicalul de lux Brazilia-Italia

Intr-o reeditare a finalei Cupei Mondiale din 1994, Brazilia si Italia s-au intalnit, joi seara, pe teren neutru la Geneva.

Italienii au inceput in forta si au ratat doua  mari ocazii de gol in primul sfert de ora al meciului. Mai intai Giaccherini l-a intins serios pe Julio Cesar cu un sut din interiorul careului in minutul 3, pentru ca sutul lui Balotelli din minutul 12 sa fie deviat putin pe langa poarta de David Luiz.

Pe acest fond cei care au deschis scorul au fost brazilienii dupa o faza creata de Neymar. Starul lui Santos a inaltat un balon peste intreaga apararea adversa si Fred a reluat decisiv din sase metri la coltul scurt.

Brazilia a majorat avantajul prin Oscar, mijlocasul lui Chelsea finalizand inaintea pauzei cu o reluare pe jos in stanga lui Buffon.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru vicecampioana Europei si Italia a iesit cu alta fata de la cabine. In primul sfert de ora din partea secunda Azzurri au echilibrat disputa prin reusitele lui De Rossi si Balotelli. Primul a reluat in poarta dupa un corner, iar atacantul de la Milan a finalizat cu un sut spectaculos din afara careului.

Inainte de startul partidei mijlocasul ghanez a tinut un scurt discurs pentru combaterea rasismului in fotbal.



Remiza spectaculoasa in amicalul de lux Brazilia-Italia