Liga 1

Iasiul intra in hora luptei pentru playoff

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Victoria cu 1-0 obtinuta de CSM Poli Iasi, duminica seara, pe teren propriu cu Astra Giurgiu aduce echipa din Copou in lupta pentru un loc in playoff la finalul sezonului regulat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea in minutul 69, cand atacantul iesean a strecurat mingea la coltul scurt dupa o centrare din lovitura libera.

Un meci inchis intre Iasi si Astra, doua echipe care in vara s-au restartat aproape in intregime la nivelul lotului de jucatori si a bancii tehnice.

Terenul greu si frigul au contribuit de asemenea la calitatea slaba a jocului, insa la final CSM Poli Iasi jubileaza pentru cele trei puncte prin intermediul carora egaleaza la puncte pe Dinamo.

Astra ramane momentan pe locul sase indiferent de rezultatele acestei runde, dar Dinamo se poate apropia la un singur punct in eventualitatea unui succes cu Sepsi.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Koşelev - Sin, Frăsinescu, Jagodinski, Bădic,  Mihalache, Pedro, Ştefănescu (Cristea '63), Platini (Cisse '62), Panţîru, Jo (Bosoi '88). Antrenor: Flavius Stoican.

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Polczak (Moise '71), Bejan, Al. Stan - Mrzljak (Le Tallec '75), Seto, Dandea - Ioniţă (Nyuiadzi '64), Abang, Balaure. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Mendes '12, Mihalache '66, Frăsinescu '72, Jo '76 / Polczak '45.

Arbitri: Cătălin Popa - Vladimir Urzică, Marius Nicoară - Iulian Călin.



Iasiul intra in hora luptei pentru playoff