Liga 1

Ianis Hagi si Rivaldinho aduc victoria pentru Viitorul cu U Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi

Viitorul a castigat meciul cu U Craiova 1948 CS, scor 2-1, dupa ce echipa din Banie deschisese scorul in meciul de sambata sara din etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1 Betano.

Barbut a marcat pentru 1-0 dintr-o pozitie suspecta de offside in minutul 9, oferind Craiovei un inceput ideal de partida.

Oltenii au facut pasul inapoi si a permis celor de la Viitorul sa puna stapanire pe joc, iar ocaziile la poarta lui Pigliacelli nu au intarziat sa apara.

Asa am trait Viitorul - Craiova 2-1

Un sut de la distanta si reluarea lui Iacob cu capul pe langa poarta au anuntat golul egalizator marcat de Ianis Hagi in minutul 43.

O bijuterie de sut din afara careului cu piciorul drept care s-a dus aproape de vinclu. O reusita care a aruncat in aer cocheta arena din Ovidiu, iar in tribune la oficiala nu era decat un fost castigator al Balonului de Aur, brazilianul Rivaldo.

Bucuria lui Rivaldo a fost deplina in minutul 57, cand fiul sau Rivaldinho a marcat pentru 2-1 din alunecare la pasa lui George Ganea din partea dreapta.

Viitorul a trecut pe langa golul trei in minutul 70 prin Vlad Achim, jucatorul care l-a inlocuit chiar pe Rivaldinho si care a incercat o finalizare rafinata din 16 metri.

Prin acest succes Viitorul se apropie la un punct de locul trei ocupat de Craiova, echipa care isi poate lua adio de la titlul acestui sezon.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Houri, T. Băluţă, Iacob (Mladen ’46) – I. Hagi, Rivaldinho (Achim ’68), Drăguş (Ganea ’54). Antrenor: Gheorghe Hagi;

U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Tiago Ferreira (Bic ’63) – Martic, Mateiu (Baicu ’76), Cicâldău, Bancu – Bărbuţ, Fortes, Mihăilă (Drăghici ’59). Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Ghiţă ’56, Ganea ’63 / Mihăilă ‘7;

Arbitru: Radu Petrescu.



Ianis Hagi si Rivaldinho aduc victoria pentru Viitorul cu U Craiova