Hermannstadt

Mari probleme financiare la Sibiu

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc

Abia a inceput campionatul de trei etape si unul dintre cluburile din Liga 1 se confrunta cu mari probleme financiare.

Revenita in primul esalon, echipa Hermannstadt are intarzieri salariale de luni bune, iar presedintele Dani Coman a tras un serios semnal de alarma dupa meciul cu FC Botosani (1-1).

"Am crezut ca, odata cu promovarea, lucrurile se vor schimba in bine. Din pacate, nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleasi probleme. Ma intreb in fiecare zi de ce se mai construieste stadionul la Sibiu. Pentru ce?

"Daca aceasta echipa nu are pic de sprijin, nu exista pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptand-o pe doamna Daniela Campean (n.r. - presedinta Consiliului Judetean Sibiu), care ne-a ajutat atat cat a putut.

"De ce la alte echipe, in alte judete, Buzau, Pitesti, Iasi, Cluj, se pot finanta echipele de catre Primarie, iar la Sibiu nu?

"Daca nu se vrea ca aceasta echipa sa faca performanta, sa ne spuna, sa ne luam bagajele si sa plecam! Am ajuns in situatia in care imi e rusine sa intru in vestiar. Nu e normal, am venit aici sa ma ocup de fotbal.

"Sunt jucatori de mare caracter aici, niciodata n-au comentat nimic, indiferent unde s-au antrenat. Ce sa le spunem, ca asteptam banii din drepturile TV? Sa astepte in fiecare saptamana ca se va intampla ceva la clubul asta?", a declarat Coman la Digisport.

Hermannstadt are o victorie si doua remize in primele trei etape, ocupand locul opt in clasament.



Mari probleme financiare la Sibiu