Hermannstadt

Inca un club din Liga 1 si-a inceput antrenamentele

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc

Cei de la Hermannstadt au anuntat prin intermediul unui comunicat ca au primit rezultatele testelor pentru covid.

Toti cei testati au iesit negativ la noul virus gripal si astfel conducerea clubului sibian a decis reluarea pregatirilor in forma agreata de autoritati.

"Fotbalistii si stafful A.F.C.Hermannstadt au efectuat testul pentru depistarea coronavirusului COVID-19. Va aducem la cunostinta ca astazi (n.r. - luni) au venit toate rezultatele, iar ele sunt negative. Asa se face ca dupa doua luni de autoizolare si antrenamente efectuate la domiciliu, lotul si stafful A.F.C. Hermannstadt s-a reunit intr-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19.

”Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de catre Comisia Medicala a Federatiei Romane de Fotbal, in urma unor consultari cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, Ministerului Tineretului si Sportului, precum si Istitutul National de Sanatate Publica. Cantonamentul este organizat intr-o singura locatie, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregatirea fizica, in grupuri de maximum 4 jucatori, supervizate de doua persoane din staff (tehnic & medical)”, se arata in comunicatul celor de la Hermannstadt.

Pana acum si-au inceput pregatirea echipele FCSB, Dinamo, Viitorul, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Poli Iasi.



Inca un club din Liga 1 si-a inceput antrenamentele