Liga 1

Hermannstadt, victorie cu Viitorul pentru o vacanta linistita

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Echipa Hermannstadt a incheiat anul cu o victorie in fata fostei campioane Viitorul Constanta, scor 1-0, intr-un meci disputat pe arena din Gruia in etapa a 21-a din Liga 1 Betano.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dumitriu in minutul 12 cu o minge din afara careului care l-a surprins pe portarul cojocaru.

Cei de la Hermannstadt au trecut pe langa majorarea scorului sapte minute mai tarziu cand Tatar l-a testat pe portarul de la Viitorul cu un sut pe coltul scurt.

Viitorul a avut o prestatie apatica, fara incisivitate, echipa pregatita de Gheorghe Hagi nereusind niciun moment sa puna probleme la poarta adversa.

Fosta campioana incheie anul cu trei infrangeri la rand, dar ramane pe loc de playoff peste iarna. De la 4-1 cu Dinamo pe 1 decembrie cei de la Viitorul n-au mai batut pe nimeni.

Caseta tehnica

Hermannstadt:  Căbuz - Company, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - P. Petrescu (Antonov ’74), P. Moreira (Acsinte ’90), L. Dumitriu – Blănaru (Rusu ’60), Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer (Ciobanu ’35) – Artean (Achim ’56), T. Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş, Houri (Măţan ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Rusu ’86, Căbuz ‘90+2 / Ciobanu ‘35, Drăguş '90+3.

Andrei Florin Chivulete (central).



Hermannstadt, victorie cu Viitorul pentru o vacanta linistita