Liga 1

Hermannstadt si UTA n-au gasit drumul spre poarta

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad

Remiza fara goluri intre Hermannstadt si UTA, sambata, intr-un meci disputat in etapa a 26-a.

Gazdele au avut un gol anulat pentru offside in prima repriza, o prima parte in care cea mai mare ocazie a apartinut celor de la UTA la sutul lui Ubbink pe langa poarta.

Aradenii au irosit cea mai mare sansa de gol si din partea secunda, cand portarul Letica a blocat cu piciorul reluarea lui Ubbink din interiorul careului.

Hermannstadt a fost periculoasa pe final de meci la o centrare din lovitura libera. Chindris a respins decisiv cu capul in corner din fata lui Paraschiv.

Este a treia remiza intre cele doua formatii care ajung la cinci confruntari directe in prima liga.

Hermannstadt ramane cu o victorie in ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu, 4-0 cu Farul la inaugurarea noului stadion din Sibiu.

O victorie a obtinut UTA pana acum in deplasare in actualul sezon 2-1 cu FC Botosani, pe 9 septembrie 2022.

UTA ramane penultima in clasament dupa aceasta a noua remiza din sezon, la sase puncte de ultima clasata CS Mioveni.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Letica – Butean, Ene, Antoche, Opruţ – Mino, Biceanu (Petrescu ’62) – Balaure (Bărbuţ ’62), Limaj (Buhăcianu ’81), Popescu (Oroian ’75) – Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

UTA: Balauru – Benzar, Chindriş, Benga, Abeid – Anton (Cascini ’75), Batha, Ubbink (Willie ’75) – Roger (Otele ’63), Milosevic (Postolachi ’63), R. Pop. Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Letica ’37, Mino ’52, Opruţ ’77, Antoche ‘82 / Milosevic ‘1, Chindriş ’26, Anton ’30, Batha ’67, Benga ’73, Benzar ‘90+2

Arbitri: George Cătălin Găman – Sebastian Eugen Gheorghe, Adrian Vornicu.



Hermannstadt si UTA n-au gasit drumul spre poarta