Liga 1

Hermannstadt si Sepsi termina la egalitate dupa un meci spectaculos

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

O buna propaganda fotbalului romanesc au facut Hermannstadt si Sepsi, sambata, intr-un meci din etapa a 23-a incheiat cu 2-2 (0-1).

Sepsi a condus de doua ori la Sibiu si de fiecare data gazdele au revenit pe tabela. In finalul meciului cei de la Hermannstadt au ratat doua mari ocazii prin care puteau obtine victoria.

Safranko marcase un singur gol in actualul sezon, dar la Sibiu si-a trecut in cont o dubla in minutele 14 si 68.

Tot o dubla si-a trecut in cont si Debeljuh, jucator introdus de Miriuta in teren pentru Hermannstadt in debutul partii secunde.

Debeljuh a marcat in minutele 66 si 84.

Finalul a fost unul electrizant cu ocazii de ambele parti. Mai intai cei de la Sepsi au fost aproape sa forteze un autogol la Luchin (88), pentru ca dupa minutul 90 gazdele sa rateze prin Dumitriu, reluare cu capul in transversala, si Yazalde scapat singur cu portarul.

Sepsi a ratat mai multe ocazii in debutul partii secunde la 1-0 avantaj pe tabela, cea mai mare dintre acestea fiind irosita de Safranko in minutul 52.

Sanse care mai apoi au fost regretate de trupa lui Grozavu care ajunge la 11 remize in 23 de etape.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Figueiredo - Viera, Luchin, I. Stoica (Dumitriu '27) - Tiago Almeida, P. Petrescu, Romario Pires, Offenbacher (Debeljuh ’60), Opruţ - Vodă (Buşu '20), Yazalde. Antrenor Vasile Miriuţă;

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Celea, Tincu, Csiszer - Velev, R. Deaconu (Achachbar ’46), Vaşvari - Gal-Andrezly (Tomas Diaz ’54), Safranko, M. Ştefănescu (Karanovic ’72). Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Yazalde ’44, Tiago ‘70 / Ştefănescu '23, Csiszer ’57, Dimitrov ‘64

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Marius Nicoară – Cătălin Buşi;



Hermannstadt si Sepsi termina la egalitate dupa un meci spectaculos