Liga 1

Hermannstadt obtine victoria cu Poli Iasi dupa ce a fost condusa de doua ori

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Intr-un duel al echipelor aflate la limita retrogradarii, Hermannstadt a invins-o pe Poli Iasi chiar pe terenul din Copou, cu 3-2, dupa ce gazdele au condus in doua randuri.

Poli Iasi a deschis scorul dupa 9 minute prin Luckassen cu o lovitura de cap.

Doar patru minute s-au bucurat jucatorii pregatiti de Mircea Rednic. Hermannstadt a egalat prin Voda cu un sut din interiorul careului pe respingerea gazdelor dupa un corner.

Cu patru minute inaintea pauzei iesenii au revenit la conducere prin acelasi Luckassen, un adevarat tanc la finalizare in careul advers.

Hermannstadt a restabilit egalitatea in minutul 56 prin Pires dintr-o lovitura de la 11 metri.

Sibienii au dat lovitura in Copou cu 15 minute inaintea finalului. O centrare din stanga l-a gasit liber in mijlocul careului pe Debeljuh si acesta a reluat decisiv pe langa Rusu.

La ultima faza a meciului, pe un contraatac in superioritate numerica, Oprut a ratat singur cu portarul golul care ar fi dus scorul la 4-2.

Hermannstadt acumuleaza 21 de puncte si urca pe locul cinci in clasamentul din playout, in timp ce Poli Iasi coboara pe pozitia de baraj.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: Rusu - Lopes, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Breeveld (De Iriondo '58), Passaglia (Popadiuc '88), Horşia (Chacana '58) - A. Cristea (Omoh '32), Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.

FC Hermannstadt: Cristiano - Vodă (Almeida '28), O. Viera, I. Stoica, R. Opruţ - Caiado (Buşu '90+1), Dâlbea, Romario, Jo - Debeljuh (Petrescu '85), A. Bălan (Yazalde '46). Antrenor: Ruben Albes.

Cartonaşe galbene: Cristea '32, Şerban '60 / Opruţ '29, Joalisson '40, Romario '86, Dâlbea '88.

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de Bogdan Gheorghe şi Alexandru Vodă.



Hermannstadt obtine victoria cu Poli Iasi dupa ce a fost condusa de doua ori