Liga 1

Hermannstadt face scorul etapei cu Voluntari

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Echipa AFC Hermannstadt s-a impus, cu 4-0 (3-0), in fata codasei FC Voluntari, luni seara, in penultima partida a etapei a 5-a din Liga 1 Betano.

Un meci dominat autoritar de sibieni, care au rezolvat ecuatia celor trei puncte inca din prima repriza. Voluntariul s-a chinuit teribil si a incheiat meciul cu un singur sut spre poarta. Nicio minge n-a ajuns pe poarta aparata de Cabuz de la Hermannstadt.

Asa am trait Hermannstadt - Voluntari 4-0

Din minutul 51 Voluntariul a evoluat in inferioritate numerica, dupa ce portarul Draghia a primit cartonasul rosu direct pentru un fault in afara careului comis asupra lui Tsoumou.

Un Tsoumou care isi trecea in cont o dubla in prima repriza, minutele 29 si 34, la mari erori comise de apararea celor de la Voluntari, unde in zona centrala a debutat cu aceasta ocazie Hodorogea, fostul jucator al celor de la Viitorul.

Tatar majora avantajul lui Hermannstadt in minutul 38 cu un sut direct din lovitura libera, o executie spectaculoasa prin care acesta candideaza la topul celor mai frumoase goluri ale etapei.

In partea secunda doua rezerve au conlucrat la golul de 4-0 al lui Hermannstad. Rusu a patruns pe stanga si a pasat decisiv in sase metri pentru reluarea lui Petrescu.

Un succes prin care Hermannstadt urca pe locul patru in clasamentul din Liga 1 Betano, in timp ce Voluntari ramane pe ultimul loc fara victorie in cinci meciuri si un singur punct acumulat.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz - Coman, Dandea, Mijuskovic, Tătar (Pamfile '40)- Antonov, Dîlbea - Hergheligiu, Chalkiadakis, Nkololo (Pîrvulescu '61) - Tsoumou (Rusu '67). Antrenor: Alexandru Pelici;

FC Voluntari: Drăghia - Leasă (Szijj '46), Hodorogea, Alves, Bucurică - Artabe Meca (Tudorie '46), Laindouni, Sesar - Căpăţână, Ciucur (Petrariu '54), Stoica. Antrenor: Daniel Opriţa;

Cartonaşe galbene: Tătar '14, Mijuskovic '25, Dandea '75 / Artabe '39, Ciucur '50;

Cartonaş roşu: Drăghia '52;

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Hermannstadt face scorul etapei cu Voluntari