Liga 1

Hermannstadt si Dinamo termina la egalitate. Cainii au avut o bara in prelungiri!

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Hermannstadt si Dinamo au remizat, scor 1-1, sambata seara, intr-un meci din etapa a 19-a din Liga 1 Betano.

Terenul moale a pus mari probleme ambelor echipe, constructia avand serios de suferit. De aici a rezultat un meci de lupta, cu dueluri fizice pentru fiecare balon.

Greselile individuale nu au intarziat sa apara si in urma unei astfel de erori s-a produs deschiderea scorului. Hanca a centrat in careul gazdelor dintr-o lovitura libera, mingea a cazut in fata portii si l-a pacalit pe portarul Cabuz. O eroare uriasa a portarului celor de la Hermannstadt a dus asadar la deschiderea scorului in minutul 9.

Asa am trait Hermannstadt - Dinamo 1-1

Echipa sibiana a restabilit egalitatea in minutul 32 prin Petrescu, jucator care a transformat in gol o centrare venita de pe flancul stang. Popovici s-a aparat groaznic la respectiva faza, lasandu-l pe Petrescu sa faca ce doreste in careul dinamovist.

Finalul primei reprize a apartinut gazdelor, Dalbea irosind doua bune ocazii de gol in minutele 36 si 38.

Introdus de Rednic in partea secunda, Popa a irosit o mare ocazie de gol in minutul 60, cu o minge care a muscat din bara portii celor de la Hermannstadt.

Replica gazdelor a venit dupa doua minute, Stoica reluand si el in bara dupa o lovitura de la coltul terenului.

La ultima faza a meciului Dinamo a ratat lovitura decisiva prin Mihai Popescu, jucator al carui sut din interiorul careului a izbit violent transversala!

Dinamo ramane asadar fara victorie in ultimele cinci meciuri si acumuleaza 18 puncte dupa 19 etape. Hermannstadt se pastreaza la trei puncte in fata.



Hermannstadt si Dinamo termina la egalitate. Cainii au avut o bara in prelungiri!