Liga 1

Hermannstadt – Chindia 1-1. Ciobotariu ramane fara victorie pe banca sibienilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial

Echipele Hermannstadt si Chindia Targoviste au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), intr-un meci disputat la Medias in etapa a 19-a din CASA Liga 1.

Hermannstadt a deschis scorul in minutul 18 prin Karanovic, jucator care a trimis in poarta dupa o centrare din flancul stang.

Chindia a egalat in partea secunda, minutul 50, Capusa, de asemenea dupa o centrare din flancul stang.

Mihai Costea a trimis in centrul careului, Capusa a preluat de langa Iacob si a trimis in poarta pentru 1-1.

Un rezultat care s-a mentinut pana la final si in urma caruia Chindia Targoviste ajunge la cinci meciuri consecutive fara infrangere in deplasare.

O serie in care formatia lui Emil Sandoi a obtinut trei victorii si doua remize, rezultate care plaseaza Chindia pe locul sase in clasament.

Hermannstadt a obtinut doua puncte in trei meciuri de la numirea lui Liviu Ciobotariu in locul lui Ruben Alves pe banca tehnica.

Formatia sibiana ajunge la sapte meciuri consecutive fara victorie in campionat, unde nu a mai castigat de la un 3-2 pe teren propriu cu FC Voluntari in 13 decembrie 2020.

Caseta tehnica

FC Hermannstadt: Cristiano - Opruţ, Vieira, Matrigardi, Maţel - Pires (Aralica '72), Dâlbea, Sîntean (Petrescu '56), Addae, Mayoral - Karanovic (Joalisson '72). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Chindia Târgovişte: Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu - Neguţ, Raţă, Dumitraşcu, Costea (Yameogo '71)- Berisha (Kocic '77), Popa. Antrenor: Emil Săndoi Cartonaşe galbene: Addae '73, Aralica '81 / Neguţ '73, Yameogo '80, Raţă '85.

Lucian Rusandu (arbitru).



Hermannstadt – Chindia 1-1. Ciobotariu ramane fara victorie pe banca sibienilor