Liga 1

Hermannstadt castiga la Calarasi cu gol in minutul 90+4

Sursă foto: facebook.com/fanclubdunarea

Duelul nou-promovatelor in Liga 1 Betano a fost transat, duminica dupa-amiaza, de Hermannstadt, cu 1-0, pe terenul celor de la Dunarea Calarasi.

Un meci in care gazdele au ratat marile ocazii in prima repriza, prin Valentin Alexandru in minutul 18 si Kanda in minutul 41, dar care in cele din urma a fost castigat de oaspeti.

Dumitriu a prins un sut de senzatie din afara careului in al patrulea si ultimul minut suplimentar. O minge care nu I-a lasat nicio sansa portarului Lung, intrat in prima repriza in locul accidentatului Straton.

Prin acest succes Hermannstadt trece de Dunarea Calarasi in clasament si ajunge pe pozitia a opta, la cinci puncte de playoff si doua puncte de retrogradare.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton (Lungu ’23) - Gligorov, Dobrosavlevici, Wallace, Mendy – Kanda (Cucu ’52), Bourceanu, Honciu - Cârnat, Ndiaye, V. Alexandru (Keyta ’75). Antrenor: Dan Alexa

Hermannstadt: Căbuz – Company, C. Pîrvulescu, A. Dandea, I. Stoica, D. Tătar – Serendiuc (Abdurahimi ’40), Dîlbea (Mijuskovic ’61), L. Dumitru - J. Tsoumou, Blănaru (Rusu ’86). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Mendy ’31, Dobrosavlevici ’45, Cucu ‘85 / Pîrvulescu ’30, Dîlbea ’53, Dumitriu ‘67

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru.



Hermannstadt castiga la Calarasi cu gol in minutul 90+4