Liga 1

Hermannstadt câștigă din penalty cu Petrolul

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Victorie la limită obținută de Hermannstadt, sâmbătă, pe terenul celor de la Petrolul, într-un meci din etapa a 8-a în Playout.

Daniel Paraschiv a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de centralul Ionuț Coza pentru faultul comis de ivorianul Doua asupra lui Oroian, în minutul 60.

Hermannstadt ajunge pe locul patru în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce Petrolul se menține pe prima poziție, cu 34 de puncte.

Se știu deja cele două echipe care vor disputa barajul de Conference League din faza playout a campionatul. Acestea sunt FCU Craiova și FC Voluntari, echipa gazdă urmând a fi stabilită în urma ordinii finale a clasamentului.

Caseta tehnică

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, R. Grigore (Borţa 73) – Doua, Seto (Diomande 63), Jefferson (R. Moldoveanu 67), Jair Tavares, Ţicu – Irobiso, Grozav. Antrenor: Florin Pârvu.

Hermannstadt: Letica – Buteanu, Bejan, I. Stoica, Opruţ – S. Balaure (P. Petrescu85), Biceanu (Antoche 78), Mino Sota, Oroian (D. Iancu 78) – G. Iancu (Limaj 70), D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: Papp 30, Diomande 81 / Mino Sota 13

Arbitri: Ionuţ Coza - Valentin Avram, Imre-Laszlo Bucsi.



Hermannstadt câștigă din penalty cu Petrolul