Liga 1

Hermannstadt ajunge la limita playoff-ului dupa victoria cu Chiajna

Sursă foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Echipa Hermannstadt a castigat, sambata, duelul disputat pe teren propriu contra celor de la Concordia Chiajna, cu 2-1.

Sibienii au deschis scorul repede, in minutul 4, prin Petrescu, jucator care a profitat de slabiciunea apararii adverse pentru a-l invinge pe Caparco.

In minutul 27 Dandea a dublat avantajul gazdelor cu o lovitura de cap dintr-o centrare din lovitura libera.

Asa am trait Hermannstadt - Concordia 2-1

Concordia Chiajna avea sa relanseze meciul in finalul reprizei printr-un gol marcat de Batin dintr-o lovitura de la 11 metri usor acordata.

Mazarache a cazut in careu la un duel cu Company Vives, faza la care centralul Lucian Rusandu a aratat punctul cu var.

Partea secunda a debutat cu o faza discutabila in careul gazdelor, cei de la Concordia solicitand o noua lovitura de la 11 metri.

Mare ocazie pentru Hermannstadt in minutul 61 la lovitura de cap a lui Ionut Stoica. Portarul Caparco a respins in extremis, mingea a ajuns la Dandea care a trimis mult peste.

Pana la final cei de la Concordia s-au apropiat anemic de poarta adversa, suturile lui Gorobsov si Gradinaru neatingandu-si tinta.

Hermannstadt urca pe sapte in clasament si se apropie la doar trei puncte de Sepsi, ultima echipa aflata pe loc de playoff, in timp ce Concordia ramane in subsolul clasamentului.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz - Tătar, Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica, Company - I Petrescu (Serediuc '88), Dâlbea, Dumitriu (Mijuskovic '75) - Blănaru (Rusu '63), Tsoumou. Antrenor Vasile Miriuţă.

Concordia: Greab (Caparco '46) - Albu (Deaconu '86), Leca, A. Marc, Fota - Ropotan, Prepeliţă (Cristescu '67) - R. Grădinaru, Gorobsov, Măzărache - Batin. Antrenor Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: / Ropotan '51, Marc '79.

Arbitru: Lucian Rusandu.



Hermannstadt ajunge la limita playoff-ului dupa victoria cu Chiajna