Liga 1

Hermannstadt - Academica Clinceni 2-2. Doua goluri dupa minutul 90

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc

Final exploziv de partida la Sibiu intre Hermannstadt si Academica Clinceni, meci incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce ambele echipe au marcat dupa minutul 90. Asa am trait Hermannstadt - Academica Clinceni.

Prima ocazie a meciului de la Sibiu a apartinut oaspetilor si a venit in minutul 8. Bulgarul Pashov a centrat de pe flancul drept si Dumitru a reluat cu capul in bara.

Replica gazdelor nu a intarziat sa apara. Fundasul stanga Oprut a aparut surprinzator la finalizare in careul advers, reluand peste poarta la o centrare din dreapta de la Petrescu.

Acelasi Petrescu a centrat decisiv in minutul 27 pentru Balan in sase metri. Atacantul lui Hermannstadt a pus latul pentru 1-0.

Un gol insa contestat de oaspeti pentru un hent nesemnalizat la Voda in faza care a premers marcarii golului.

Ocazie de 1-1 ratata de oaspeti prin Boiciuc in minutul 30. Atacantul din Republica Moldova a ratat de putin poarta.

In cele din urma, Academica Clinceni a restabilit egalitatea dupa pauza, in minutul 66, prin capitanul Patriche. Acesta a reluat in poarta din sase metri o minge trimisa anterior in transversala de Boiciuc.

Finalul meciul a fost pur si simplu exploziv, cu doua goluri marcate dupa minutul 90.

Hermannstadt a revenit la conducere prin Fabio Fortes. Lovitura de cap din sase metri la centrarea lui Sintean.

In al cincilea minut suplimentar aratat de la margine, Academica Clinceni a egalat prin Marian Serban cu capul din sase metri la recentrarea lui Paul Parvulescu.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Figueiredo – Vodă (Sintean ’57), Scarlatache, Stoica, Opruţ (Buşu ’75) – Pires (Mustivar ’75), Dâlbea, Belu – Petrescu (Caiado ’75), Joalisson, A.Bălan (Fortes ’80). Antrenor: Ruben Albes.

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Dobrescu, Patriche – Achim (Pîrvulescu ’77), Cebotaru (Gliga ’63), Ventura, C. Dumitru (Şerban ’62) – Markovic (Chunchukov ’45), Boiciuc (Chandarov ’77). Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: Dâlbea ’22 / Chunchukov ’66.

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Vlad Bârleanu – Ionuţ Coza.



Hermannstadt - Academica Clinceni 2-2. Doua goluri dupa minutul 90