Liga 1

Hagi vrea ca Viitorul sa termine sezonul in primele zece echipe

Fostul capitan al echipei nationale Gheorghe Hagi a declarat, joi, ca Viitorul Constanta, grupare aflata în proprietatea sa, îsi va propune în editia 2012-2013 a Ligii I sa ocupe unul dintre primele zece locuri ale clasamentului.

"Acum ne-am atins un obiectiv important (n.r. - promovarea în Liga I), dar suntem constienti ca va fi foarte greu pe prima scena. Trebuie sa ne pregatim bine si sa capatam o experienta importanta în primul an, apoi sa ne consolidam pentru viitor. Pentru ca avem planuri mari. Nu exista un loc pe care îl urmarim, poate în primele zece echipe", a spus fostul fotbalist, prezent, joi, la inaugurarea Complexului Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti.

Formatia Viitorul Constanta a promovat în Liga I, ocupând locul secund al clasamentului Seriei I a Ligii a II-a la finalul editiei 2011-2012. Primul sezon in Liga 1

Hagi a mentionat ca Viitorul Constanta este o formatie tânara si talentata care poate spera însa si la victorii în partidele cu echipele puternice ale Ligii I "Trebuie sa crestem în primul rând, cert este ca veti vedea o echipa foarte tânara, talentata, cu potential. Sper sa reusim sa batem si echipele mari de pe prima scena", a precizat Hagi.

Mediafax

 



Hagi vrea ca Viitorul sa termine sezonul in primele zece echipe