Liga 1

Hagi ridica vocea in interesul Romaniei: “Sa avem o echipa direct in grupe”

Gheorghe Hagi este de parere ca Romania ar trebui sa aiba din oficiu o echipa calificata in grupele Ligii Campionilor, declaratie care vine la o zi dupa anuntul UEFA cu privire la introducerea unei a treia competitii intercluburi.

“Suntem izolati usor, usor din diferite formule facute. Suntem o tara care am jucat in Europa de cand suntem noi. Spania, Italia, Germania, Franta, Anglia au cate patru echipe. Noi cerem una. Campioana Romaniei trebuie sa se duca direct, locul doi direct in Europa League ca sa putem deveni si noi competitivi. Altfel nu putem sa ne batem”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

“Daca eu sunt in Comunitatea Europeana, daca Romania e in primele 32 din Europa, cu un fotbal dezvoltat, cu istorie, daca e castigatoare de Champions League, daca e castigatoare de Supercupa Europei, in care subsemnatul a marcat, atunci eu de ce sa ma simt inferior? De ce vreti sa ma faceti sa ma simt inferior, ca eu nu vreau sa ma simt inferior, ca am fost coleg cu ei si ma simt de la egal la egal cu ei”, a mai spus Hagi.

Acesta a mai declarat ca isi permite sa expuna parari ca unul dintre cei mai buni 100 de jucatori din istoria fotbalului.



Hagi ridica vocea in interesul Romaniei: “Sa avem o echipa direct in grupe”