Liga 1

Hagi il inteapa pe Becali: “Aici antrenorul face echipa, nu e ca la Steaua”

Gheorghe Hagi s-a declarat deranjat de afirmatiile facute de Gigi Becali dupa meciul Viitorul – FCSB si i-a raspuns acestuia taios.

Becali a spus ca altfel ar fi fost rezultat confruntarii campioanei cu CFR Cluj, daca pe teren s-ar fi aflat mai multi jucatori pe care Hagi i-a menajat la respectivul joc si care au reparut in primul 11 la partida cu FCSB de peste o saptamana.

Viitorul a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-2, un meci in care Hagi s-a recunoscut depasit la toate capitolele de echipa lui Dan Petrescu, dupa care Viitorul a avut a alta exprimare contra stelistilor.

“Am vazut ca au inceput unii sa faca formatiile altora. Suntem in Romania si in fiecare zi invat ceva noi. Vedeti-va de bucatica voastra si fiti responsabili, nu mutati diversiunea in alta parte”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

“Sa nu imi dea mie lectii, nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. E o comedie. Sunt lucruri care n-au legatura cu fotbalul profesionist. Va dati seama cat de jos am ajuns daca altii imi spun cu ce echipa trebuie sa joc eu?”, a adaugat antrenorul celor de la Viitorul.

Viitorul a condus-o pe FCSB, cu 2-0, iar liderul din Liga 1 a tras cu dintii pentru un punct obtinut in cele din urma la Ovidiu.



Hagi il inteapa pe Becali: “Aici antrenorul face echipa, nu e ca la Steaua”