Liga 1

Hagi il ataca pe MM Stoica: “Isi cauta alibiuri sa-l mai tina Gigi”

Gheorghe Hagi a reactionat dupa ce Mihai Stoica afirmase intr-o emisiune televizata ca Viitorul si CFR Cluj n-au castigat pe merit titlurile din ultimii doi, ambele in dauna celor de la FCSB.

“Un om puternic recunoaste. Un om care nu e puternic cauta alibiuri. Isi cauta alibiuri ca sa-l mai tina Gigi. Cei de acolo sunt responsabili, nu Gigi Becali, ca nu iese Steaua campioana. Sunt responsabili pentru meciurile pierdute, punctele gratuite pe care le-au pierdut. Trebuie sa vezi realitatea, nu sa te ascunzi in spatele alibiurilor”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

“In sport cand pierzi trebuie sa dai mana si sa spui bravo, ai fost mai bun decat mine, dar asta e greu. Ca sa fii asa, trebuie sa joci la nivelul cel mai mare. Se cheama Fair-Play. Cand nu recunosti, inseamna ca esti nascut in Romania, cu ghilimele desigur”, a mai spu Hagi cu trimitere la acelasi Mihai Stoica.

Oficialul de la FCSB se aratase deranjat de faptul ca Hagi vorbeste despre jucatorii achizitionati de gruaprea bucuresteana de la Viitorul.



Hagi il ataca pe MM Stoica: “Isi cauta alibiuri sa-l mai tina Gigi”