Liga 1

Golul lui Niculae duce Vasluiul pe 3

FC Vaslui s-a impus pe teren propriu în etapa 12 cu Universitatea Cluj, singurul gol al meciului fiind marcat de Marius Niculae în prima rerpiza.Cu aceasta victorie, vasluienii urca pe locul 3 în clasament. Meciul a fost LIVE pe onlinesport.ro.

Vasluienii aveau nevoie neaparat de victorie pentru a mai pastra sanse de a ramâne în plasa celor doua echipe din fruntea clasamentului, dar misiunea moldovenilor nu a fost una chiar facila în fata Universitatii Cluj. Ardelenii cautat si ei cu disperare puncte pentru a urca în jumatatea superioara a clasamentului.

Prima repriza nu a aratat însa ca cele doua echipe îsi doresc cu înversunare victoria. Jocul a fost unul modest, cu putine realizari de ambele parti. Aspectul primei reprize a fost salvat însa de golul reusit de Marius Niculae în minutul 23. Faza a pornit de la Sânmartean care a pasat în fata portii, mingea a trecut pe la Caue si Milanov ajungând apoi la Niculae, care a trimis în plasa printre trei adversari.

Daca în prima repriza clujenii au mai dat semne de viata în ofensiva, prin câteva actiuni care au avut darul de a creste emotiile în preajma portii lui Dani Coman, în repriza secunda doar vasluienii s-au mai vazut în atac. Intrat la pauza, Stanciu a revitalizat atacul gazdelor si a avut si o serie de actiuni personale finalizate cu sut, fara însa ca Balauru sa fie învins.

Alaturi de Stanciu, pe lista ratangiilor si-au trecut numele si Sânmartean, dar si Dacian Varga si apoi cel care l-a înlocuit pentru ultimele 20 de minute, Liviu Antal.



Golul lui Niculae duce Vasluiul pe 3