Liga 1

Goga aduce victoria pentru Rapid cu CSMS Iasi

Rapid s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în fata celor de la CSMS Iasi, într-o partida extrem de slaba, cu multe greseli de ambele parti si foarte putine realizari. Desi a jucat foarte prost, echipa din Giulesti a câstigat datorita golului marcat de Dorin Goga în minutul 16.

Rapid - CSMS Iasi in cifre:
- totul despre Rapid:
lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie
- totul despre CSMS Iasi:  lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie

Doar 1.500 de spectatori au avut curajul sa îndure caldura infernala din Giulesti de la ora meciului. Temperaturile ridicate au afectat însa si jocul, partida dintre Rapid si CSMS Iasi fiind una mai mult decât mediocra.
 
Asa cum era de asteptat, Rapidul a fost echipa mai activa, mai incisiva si cu mai multa initiativa, dar elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au aratat totusi un fotbal slab. Chiar daca jocul giulestenilor nu s-a ridicat la înaltimea asteptarilor, Rapidul a fost mai buna per total decât adversara.
 
Scorul a fost deschis în minutul 16 de Dorin Goga, aflat la prima reusita în tricoul alb-visiniilor. Un minut mai târziu, Ilijoski putea majora diferenta, dar sutul lui din apropiere s-a oprit în plasa laterala. Pâna la pauza, Goga, Ciolacu si Teixeira au mai amenintat poarta lui Irimia, în timp ce la poarta lui Albut doar Ciucur si Onofras si-au încercat fara noroc suturile.
 
Vazând ca jocul echipe sale scârtâie din toate încheieturile, Sabau i-a trimis în teren la pauza pe Stefan Grigorie si Glauber Berti, dar jocul Rapidului nu doar ca nu si-a revenit, dar a mers si mai prost în repriza a doua, când prima ocazie de gol a venit abia cu 20 de minute înainte de final. Ilijoski putea duce scorul la 2-0 în minutul 71, dar a sutat  modest, chiar pe directia portarului.
 
Din cauze necunoscute, spre finalul meciului a cazut si nocturna în Giulesti pret de câteva minute. O parte din reflectoare si-au revenit si jocul s-a reluat, însa fotbalistii celor doua echipe oricum nu aveau nevoie de nocturna la întreaga capacitate pentru a juca ultimele minute. Asta pentru ca au plimbat mingea dintr-o jumatate în alta, aratând pâna la final acelasi joc plictisitor si presarat de greseli.


Goga aduce victoria pentru Rapid cu CSMS Iasi