Liga 1

FCSB salveaza remiza in Gruia cu gol in prelungiri

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Francezul Harlem Gnohere, jucator introdus la FCSB pe final de meci, a marcat golul de 1-1 si a salvat un punct pentru echipa bucuresteana in derby-ul pentru titlu cu CFR Cluj.

Gazdele din Gruia au deschis scorul prin Culio dintr-o lovitura de la 11 metri acordata in urma unui hent comis de Benzar la o reluare din interiorul careului.

FCSB a ratat egalarea inaintea pauzei prin Budescu, al carui sut din marginea suprafetei de pedeapsa a intalnit transversala. Mingea revenita in teren a fost trimisa slab de Gaman cu capul in bratele lui Arlauskis.

De altfel, Gaman a si fost sacrificat la pauza prin introducerea lui Cristi Tanase, in timp ce Florin Tanase i-a luat locul lui Teixeira, depasit cu usurinta in multe din momentele jocului in prima parte.

Din minutul 64 gazdele au ramas in inferioritate numerica dupa ce Peteleu a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

Opt minute mai tarziu a fost eliminat si Pintilii pentru o intrare dura asupra lui Hoban.

CFR Cluj putea inchide meciul pe contraatac in minutul 80, cand Mailat l-a servit ideal pe Deac in careu, insa capitanul gazdelor a ratat finalizarea trimitand mult peste poarta.

FCSB a raspuns prin ocazia lui Cristi Tanase, iar in minutul 90+1 Gnohere a egalat dupa o minge prelungita de Planic.

O remiza care amana deznodamantul in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano si pastreaza cele doua contracandidate la doua puncte una de cealalta in clasament.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, A. Mureşan, Vinicius, Peteleu - Hoban, Djokovic (Ioniţă '90+4), Culio - Deac, Omrani (Mailat ’66), Ţucudean (Costache ’85). Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Găman (Cr. Tănase ’46), Planic, Momcilovici - Pintilii, J. Morais - Man, Budescu, Teixeira (Fl. Tănase ’46) – Alibec (Gnohere ’71). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Peteleu ’31, ’64, Mureşan ’54, Hoban '88, Arlauskis '90 / Benzar ’56, Planic ’79, Bălgrădean ’81.

Cartonaşe roşii: Peteleu ’64 / Pintilii ‘72.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe - Robert Dumitru.



FCSB salveaza remiza in Gruia cu gol in prelungiri