Gloria Buzau

Stoica: "Craiova va avea un cuvant greu de spus in viitorul campionat"

Antrenorul Stefan Stoica a declarat, miercuri seara, dupa meciul amical pierdut de formatia sa, Gloria Buzau, cu scorul de 0-1, in fata Universitatii Craiova, ca echipa olteana va avea un cuvant greu de spus in viitoarea editie de campionat.
"Craiova joaca foarte bine. Imi place foarte mult, va avea un cuvant greu in campionat si ii doresc sa se califice in cupele europene. Cat despre Gloria mea, pot spune ca suntem in cautare. Ne vom antreana atat cat este necesar sa atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare, si sunt convins ca vom reusi, pentru ca acesti copii sunt buni, insa trebuie sa lucram cu ei", a spus Stoica.

In schimb, tehnicianul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, sustine ca echipa sa mai are unele probleme in defensiva. "Suntem pe drumul cel bun. Mai avem insa de pus la punct acele mici gauri din aparare. Pana la meciul cu Poli Iasi le vom rezolva. In general, a fost un meci bun. Sunt multumit de prima repriza, insa in partea a doua, odata cu schimbarile, am scazut putin turatia. Apoi a intervenit si oboseala, pentru ca am facut antrenament si dimineata" a afirmat Napoli.

Gloria Buzau a pierdut cu 0-1 partida cu Universitatea Craiova, disputata cu prilejul inaugurarii instalatiei de nocturna a Stadionului Municipal din Buzau. Singurul gol al meciului a fost marcat de Baird, in minutul 20.

Mediafax


Stoica: "Craiova va avea un cuvant greu de spus in viitorul campionat"