Gloria Buzau

Stefan Stoica: "Practic nu am avut ofensiva, am jucat cu jumatate de atacant"

Tehnicianul Stefan Stoica a declarat, dupa infrangerea, cu scorul de 1-0, inregistrata de Gloria Buzau in meciul de pe teren propriu cu Farul Constanta, ca la aceasta partida formatia buzoiana practic nu a avut ofensiva, jucand "cu jumatate de atacant", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am inceput campionatul cu stangul, dar nu ma sperii pentru ca eu, ca antrenor, am mai inceput prost si am terminat bine. Nu vreau sa ma scuz, dar sunt probleme. De exemplu astazi nu am avut, practic, ofensiva si am jucat cu jumatate de atacant (n.r. - referire la debutantul Tavares). Dupa ce ca n-am fost puternici, nici n-am avut sansa, golul Farului fiind o executie de exceptie", a spus Stoica.

Antrenorul a precizat ca fotbalistii din "11"-le folosit de el la meciul cu Farul nu au mai jucat impreuna niciodata. "De-abia daca au avut doua antrenamente impreuna. Ma deranjeaza ca deja se pune presiune prea mare pe acesti baieti, a fost doar prima etapa. Mai avem 33 de meciuri, telul meu este sa facem 40 de puncte", a explicat Stoica.

Tehnicianul formatiei Farul, Ion Marin, nu a dat declaratii presei dupa meci.

Mediafax



Stefan Stoica: "Practic nu am avut ofensiva, am jucat cu jumatate de atacant"