Gloria Buzau

Stefan Stoica ironizeaza rezultatele Ceahlaului

Antrenorul echipei Gloria Buzau, Stefan Stoica, a ironizat ultimele victorii ale formatiei Ceahlaul Piatra Neamt si spera ca formatia pietreana sa piarda partida cu Universitatea Craiova pentru ca gruparea sa sa nu depinda de meciul din ultima runda, cu Steaua, in deplasare.
"Sansele noastre depind mai mult de Craiova, pentru ca sunt sigur ca Steaua nu-si va permite sa scape victoria, sperand intr-o minune la Cluj. Am fost convins ca Ceahlaul nu se va impiedica de Timisoara, dar cred ca Universitatea Craiova le va stopa aceasta revenire de forma din ultimele etape. Cred ca daca mai tinea un pic campionatul, Ceahlaul avea sanse reale la Cupa UEFA. Daca se va juca corect in ultima etapa, Gloria Buzau va ramane in prima liga", a spus Stefan Stoica.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marti, ca nu se pune problema ca echipa din Bulevardul Ghencea sa nu-si apere corect sansele in meciul cu Gloria Buzau, chiar daca acest lucru ar insemna retrogradarea formatiei din Crang. "In acest sezon tot timpul a fost criticata Steaua si asaltata de speculatii, la majoritatea meciurilor, iar titlul i s-a oferit astfel CFR-ului. Acum au aparut vorbe ca Steaua ar da meciul Buzaului ca sa scape de retrogradare, in cazul in care nu mai avem sanse la titlu. De ce nu se speculeaza si ca U Cluj i-ar da meciul lui CFR, spre exemplu? Pai da Steaua vreodata meciuri? Nu se pune problema sa dam meciul Buzaului. Cum ar putea Steaua sa se dea la o parte? E adevarat, poate sa si piarda, ca in orice meci, dar niciodata Steaua nu se va da la o parte. Miza noastra la acest meci este, ca de fiecare data, sa castigam. Ca se pot intampla multe in fotbal, da, dar Steaua nu face lucruri din acestea. Sper sa terminam acest sezon cu o victorie in fata propriilor suporteri", a spus Ilie.

Mediafax


Stefan Stoica ironizeaza rezultatele Ceahlaului