Gloria Buzau

Exclusiv | Costel Bucur: "Nu-l dau afara pe Magalhaes, vom ramane cu el in Liga I"

Finantatorul Gloriei Buzau, Costel Bucur, este dezamagit de faptul ca buzoienii nu au facut niciun punct in sapte etape, dar nu se gandeste la masuri radicale. Bucur spune ca nu este ajutat de oficialitatile locale si ca se lupta de unul singur sa tina Buzaul in prima liga.

“Magalhaes este un antrenor foarte bun, am incredere in el. Sta aproape 24 de ore din 24 la club. Vorbesc des cu el, stie meserie. Trebuie sa am incredere in el, abia a venit la club. Echipa este cu pregatirea fizica la pamant de pe vremea lui Stoica, este rupta in doua. Totusi, sunt convins ca ne vom salva, ramanem in Liga I. Daca facem 12 puncte in acest tur, atunci avem sanse mari”, a spus Bucur pentru Onlinesport.

“Arbitrul m-a furat cu Brasovul”

Bucur sustine ca echipa sa este cu moralul la pamant, dar ca Deaconu “a pus si el umarul” la infrangerea cu FC Brasov. “Am avut penalty clar la 0-0, insa noi suntem o echipa mica si din acest motiv nu am primit nimic. Am fost furati! Am luat golul de 1-0, iar apoi baietii au cazut psihic si nu am mai revenit. La iarna voi aduce doi atacanti si un mijlocas, sa avem mai multa forta in atac. Am fost aproape sa aducem doi marocani si doi brazilieni, erau liberi, insa n-am mai primit cartea verde. Au plecat in prima liga din Portugalia, erau foarte buni”, a comentat Bucur.

“Nu ma ajuta nimeni, ma lupt de unul singur sa sustin echipa”

Finantatorul Buzaului se plange ca oficialitatile locale nu se implica financiar la Gloria. “Sunt singur la Buzau, nu ma ajuta nimeni. Nimeni nu este interesat de soarta acestei echipe. Primaria, oficialitatile locale, nu se inghesuie nimeni nici macar cu o vorba buna, cu un sfat, ce sa mai vorbim de partea financiara. Asta e, o scoatem noi cumva la capat. Sa stiti ca suntem singura echipa fara un leu datorie la bugetul de stat”, a mai afirmat Bucur.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv | Costel Bucur: "Nu-l dau afara pe Magalhaes, vom ramane cu el in Liga I"